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鳥取の魅力
-Tottori to visit -
食通をもうならせる味覚
- Gourmet -
日本海に面していると同時に中国山地にも接しており、海と山の両方の味覚が楽しめる鳥取は、まさに美食の王国。だれもが知っている松葉ガニや二十世紀梨のほかにも、ブランド牛≪オレイン55≫や岩牡蠣≪夏輝≫、長芋の進化した「ねばりっこ」など、新たな名物も続々登場しています。こだわり食材を豊富に使ったレストランもたくさんありますので、ぜひ行ってみてくださいね。
Being close to the Japan sea and the mountainous region of Chugoku, "the paradise of Epicurism" Tottori is blessed with delicious food from lands and seaside. The snow crab called "Matsuba Gani" and the Japanese pear "nijisseiki nashi" are widely known. In addition, recently some local specialties have become the targets of attention ; "Orein 55(go go)" beef, "Natsuki" oisters, "Nebarikko" yams.... Chefs in Tottori produce their cuisine arranging these specific materials.
Why don’t you come let your taste buds frolic in the exquisiteness that is the Tottori cuisine?
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